Velkommen!

Lav det du tjener penge på

Du kender måske historien: Revisoren bøvler med at lægge nyt tag på garagen. Tømreren bøvler med at få regnskabet til at stemme. Hver især ville de hellere bytte plads, og det kunne de med fordel gøre, for der er god økonomi i at bruge tid på det, man er god til!

Hvem er jeg og hvad kan jeg tilbyde?

Jeg er en 53-årig kvinde, der kan tilbyde dig regnskabshjælp til konkurrencedygtige priser. I mit arbejdsliv har jeg fungeret som både bogholder, regnskabsansvarlig samt økonomichef. Jeg har arbejdet i både produktions- og salgsvirksomheder med alt hvad der har med tal og økonomi at gøre. Derudover har jeg et bredt kendskab til diverse økonomistyringsprogrammer, ligesom jeg kan medvirke ved implementering af et nyt eller optimering af det eksisterende. Jeg kan naturligvis også hjælpe dig ved sygdom i din økonomifunktion, ved spidsbelastninger omkring årsafslutning eller blot til at få ryddet op og effektiviseret. Jeg kan overtage hele virksomhedens økonomifunktion eller blot assisterer i begrænset omfang. Ligesom du kan vælge om arbejdet skal udføres i din virksomhed eller hos Taldur. 

Kompetenceområder

  • Bogføring og diverse afstemninger
  • Aktiv debitorstyring og likviditetsstyring
  • Afstemning og afregning af offentlige afgifter. Herunder moms, intrastat og listeoplysninger
  • Lønadministratio
  • Udarbejdelse af materiale til revision og offentlige myndigheder
  • Opstilling af årsrapporter
  • Udarbejdelse af diverse budgetter. Herunder drifts- og likviditetsbudgetter. Budgetopfølgning vil være en naturlig del heraf
  • Måneds- og kvartalsrapportering, nøgletalsanalyser og anden beslutningsrelevant ledelsesinformation

Hvorfor vælge mig?

Jeg er hurtig og effektiv

Det betyder, du minimerer din omkostning til økonomistyring og får styr på bogholderiet uden at bruge en formue.

Jeg har masser af erfaring

Det betyder, jeg ikke skal bruge ret meget tid på at sætte mig ind i dit forretningsområde eller økonomistyringsprogram. Det betyder også, at jeg leverer et optimeret regnskabsgrundlag til din revisor, som så skal bruge langt færre timer på at revidere og færdiggøre det. Sprogligt taler og skriver jeg engelsk flydende.

Jeg er skrap. På den gode måde. Og for din skyld

Som selvstændig erhvervsdrivende er det vigtigt at få faktureret sine timer, huske alle småtingene - og sidst, men mindst- få pengene hjem fra kunderne. Hvis du ønsker det, kan jeg også assistere ved forhandling med dine leverandører, bank, forsikring, revision m.v.

Jeg er glad, positiv og udadvendt

Du får et frisk pust i din virksomhed. Jeg fornemmer lynhurtigt kulturen og jargonen og har let ved at skabe nye og professionelle relationer.

Kontaktoplysninger

Lene Kjær Henriksen
Mobil: 9387 1965
Mail: lkh@taldur.dk